dilluns, 3 d’octubre de 2011

Benvinguts al nostre Bloc!!!!!

A partir d'ara podreu trobar i visitar totes les activitats que anirem treballant durant el curs!!!

Animeu- vos i participeu!!!!

7 comentaris:

 1. ESPERO QUE EL CURS DE TERCER VAGI BE AMB LA NOVA PROFESORA.

  ResponElimina
 2. espero que en el curs de tercer qe aprangem moltes cosesi que esnsu pasem molt be.

  ResponElimina
 3. M'agrada molt estar a terser i m'agrada infomatica

  ResponElimina
 4. Hola sóc la Natàlia, crec que 3r costa una mica. El que em costa més és mates, i el que més m'agrada és plàstica: pintem, fem quadres és molt divertit m'agrada molt 3r. A vegades miro la web aquest és el primer comentari.

  ResponElimina
 5. Hola soc l'Aleia m'esta agradant molt 3r i espero que així segueixi.El que m'agrada més és les mates,plastica,catala,medi,tutoria i el pati sobretot.La meva senyoreta és la Sissi i aquesta setmana també tindrem la Carla.Primer semblava dificil 3r
  pero al final comença a ser molt mes facil.

  Aleia Jou Vergés.

  ResponElimina
 6. Hola sóc la Julia Gandara el curs va començar molt bé, però al cap d'una setmana o dos va haver de marxar la Bea i va venir la Sissi, que també és molt divertida i les coses van molt bé.Les clases mes en les que meles paso molt bé són:Plastica,Matematiques,Tuturia.Al principi va ser facil pero despres va começar a ser una mica dicicil.

  Julia Gandara Roman
  3r B

  ResponElimina
 7. Hola,Soc la Aida,ma agrada molt tarcer, al principi era facil pero de tant en tant va sen cada vegada una mica mes dificil,la Bea es va tindre que anar pero ma acostumu a la Sissi.crec que quedaria molt macu el poema de nadal en el nostre bloc.

  Aida Carbonell Gispert
  TERCER B

  ResponElimina